24 Eylül 2016 Cumartesi

Mavi Renk Tansiyonu Düşürüyor!


Mavi, kan basınını düşürüp, enerjiyi dengelermiş. Zaten mavi renk ; özgürlüğün, sorumluluğun, barışın, umudun, huzurun rengidir. Canımız sıkılsa hemen kendimizi mavinin bol olduğu bir yere atarız gerçekten bizi dinledirir, daha mantıklı düşünmemizi sağlar.


Mavi renk aynı zamanda yüksek tansiyonlu insanların tansiyonunu düşüyormuş. İlginç olduğu kadar "Denemekte fayda var." diyebileğimiz bir yöntem olabilir. Renkler çoğu kişi için bir şey ifade etmez. İnsanları sakinleştirme özlelliği olduğundan belkide okulların çoğu bu yüzden mavidir :) Biz öğrenciler ne kadar dertsiz olsak bile agrasif kişiler oluyoruz:) Okullara daha çok mavi gerek!


Yalnız dikkat! Mavi tek başına kullanıldığında tembelliğe, hayalperestliğe ve arayışa yol açıyormuş. Ama bu rengin panzehiri Turuncu renkmiş. :) Birlikte kullanılabilecek en güzel renk. Belkide gün batımında bu yüzden gökyüzü mavi ve turuncuya bulanıyor.
 Mavi renk aynı zamanda iştahı kapatırmış. Bu yüzden firmalar gıda ürünlerinde maviyi tercih etmiyorlar.Maviyi sevenler: Barışçıl, içedönük ve dürüstlerdir.

Evinizde, çocuğunuzun eğitimde, kıyafetinizde ve sağlığınızda renklere önem verin ki hayatınız dahada renklensin :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder